top of page

AUSA.

Associació Urbana de Sons i Arts

SONS

ARTS

URBANS

QUI SOM...

AUSA, som una associació sense ànim de lucre nascuda d’entre els creadors, organitzadors d’espectacles i artistes de Granollers. Després de molts anys col·laborant amb la cultura, alguns d’aquests artistes i creadors ens hem decidit associar per tal de poder oferir ajuda i experiència als artistes i creadors granollerins. Tot generant espectacles, oferint escenaris i visibilitat.

La música és un llenguatge universal. I els músics ens l'ensenyen. Volem promoure l'activitat musical de la nostra comarca. Acostem músics als escenaris

No podem entendre la vida sense una actitut artística, una mirada crítica, un tarannà creatiu. Volem mostrar els artistes que surten dels nostres carrers.

El carrer és nostre. Del ciutadà participatiu, del creador, de l'artista. Necessitem retornar al carrer l'art, la activitat creativa i acostar-nos a la gent, eliminant les barreres entre públic i artista.

ARTISTES

Ets músic, actor, creatiu?

Volem posar en contacte els artistes amb els escenaris, promotors, management, mitjans de comunicació. Coneixem de primera mà les dificultats per obrir-se pas donada la precària situació de la cultura a la nostra societat. Volem ajudar a conèixer i apropar les noves creacions al ciutadà. Contacta amb nosaltres i promovem cultura! 

ESDEVENIMENTS

CONTACTE

El missatge s'ha enviat amb èxit!

Tel: +34 659 11 49 49

E-mail: ausagranollers@gmail.com

COL·LABOREM AMB:
bottom of page