top of page
Estem molt orgullosos de poder organitzar la última nit del Musik N Viu d'enguany. La nostra posada de llarg serà espectacular. I ja us podem presentar el cartell d'Ausa per a aquest festival!

HALLDOR MAR

 

Halldor Mar Steffanson, músic des de ben petit nascut a Reykjavik (Islandia) i resident a les nostres terres, és un dels artistes més interessants de l'escena rock pop folk actual. El seu exitós disc Winds és una sorprenent revisió de les cançons més representatives de la nostra cultura: La Nova Cançó. Halldor ens sorprendrà amb fresques versions en anglès de temes icònics que perviuen en l'inconscient col·lectiu català, d'artistes com Raimon, Pau Riba, Sisa, Serrat o, fins i tot, Guillermina Mota. Delicatessen difícil de veu- re posat en safata pel Musik N Viu!

 

 

Més info:

Facebook

Twitter

Vídeo

LOS TIKI PHANTOMS

 

Banda que necessita poques presentacions i representa perfectament l'esperit d'AUSA: música + art, qualitat + espectacle. Els 4 cadavèrics membres de Los Tiki Phantoms arrasen allà on toquen i no deixen indiferent a ningú. Tindrem la sort de formar part de la gira de commemoració dels 10 anys de la banda, amb nou material sota el braç. Si a gires anteriors aconsegueixen posar el públic a fer la conga o fer navegar un espectador pel públic sobre una barca inflable... què seran capaços de fer a la gira d'aniversari dels seus 10 anys d'indiscutible trajectòria? No deixis que t'ho expliquin.

 

 

Més info:

Facebook

Twitter

Vídeo

BLOWFUSE

 

Els Blowfuse poden ser anomenats, sense exagerar, com la banda estàndard de l’estat, del so més frenètic i reivindicatiu dels 90 vingut de l'altra banda de l'Atlàntic, concretament dels EEUU. Ells són catalans i joves, però sonen com la mescla perfecta de NOFX, Pennywise, The Offspring, Blink-182, Rancid i Bad Religion. El seu so, el seu explosiu directe, i la passió i convicció amb què entreguen discs i con- certs plens d'energia els ha valgut per ser una de les bandes underground més seguides i conegudes dins i fora de la capital, i els ha permès tocar al Resurrection Fest. Els tindrem el dia 4 de juliol a Granollers per a tots per fer les delicies seus fans del Vallès i Maresme.

 

Més info:

Facebook

Twitter

Video

THE MISSING LEECH & HIS BAND

 

Maurici Ribera és The Missing Leech, el cantau- tor de moda de l'any passat. Des que una productora vallesana va decidir fer-li un documental que va omplir la sala del festival InEdit de documental musical on es va projectar, no ha parat. Es tracta, sense exagerar, del representant català de l'antifolk, estil que si alguna cosa té, és personalitat. Tanta personalitat que en Maurici, professor

d'anglès d'una escola de la Catalunya central, ja ha tocat a Nova York i per tota Europa els seus temes i ha estat versionat per artistes com Joan Colomo, Ferran Palau, Esperit!, i una llarga llista d'artistes d'arreu del món. A Granollers podrem veure'l en format de banda, un directe que, els pocs cops que s'ha produït, no ha deixat indiferent a ningú.

 

Més info:

Facebook

Twitter

Vídeo

PANDA KNIGHTS Special DJ Set

 

Panda Knights és la nova sensació electrònica de les nostres terres. La seva silenciosa però imparable i reeixent repercussió acumula proves del fet, com ara desenes de milers d'escoltes des de tot el planeta a Soundcloud, l'aval de líders d'opinió com ara Miqui Puig, haver editat material amb un segell dels EEUU i haver compartit cartell amb pe-sos pesants de l'electrònica com Alizzz, Angel Molina o BRUNA. Tindrem la sort de poder gau- dir d'una sessió especialment pensada per l’o- casio, a altes hores de la nit, que promet tancar aquesta edició del Musik N Viu sense poder parar de ballar. Clara aposta d'AUSA pel talent local.

 

Més info:

Facebook

Twitter

Vídeo

NoPronosticDj

 

Melòman i lligat a la musica des dels 14 anys, les seves sessions van carregades del millor indie, alternative rock, britpop, electro i tota la musica moderna de qualitat independent, nacional i internacional. Habitual els dissabtes a Can60, i a qualsevol festa/local on es vulgui la seva presència musical.

 

Més info:

Facebook

SLAP

 

SLAP! És un grup de La Garriga que neix l'any 2012 com a inquietud de tres joves en tornar la música rock en català! Amb una maqueta en camí, SLAP es caracteritza per un directe molt festiu on els components s'hi deixen la pell.

Han actuat a sales tant conegudes com la Sala Razzmatazz de Barcelona, el casino de Caldes de Montbui i a la festa Major de La Garriga. Tanamteix, Slap ha participat en nombrosos actes benèfics per potenciar la solidarització amb entitats com Càrites o Fundacions com EL FAR de La Garriga. Membres del grup: Veu i Guitarra (Carles Riba); baix (Jordi Pareras) i bateria (Pau Grau)

 

Més info:

Facebook

Twitter

GERARD OMS: Quiz Musical

 

L'actor granollerí ens acompanyarà com a mestre de cerimònies en un dels seus habituals Quiz musical. Un concurs en el que es posa a prova els coneixements musicals dels participants. Molts ja el coneixen dels espectacles que ha ofert a Can60 i a La Forla, a Granollers. Aquest cop serà un Quiz Express per acompanyar-nos mentres sopem a l'espera dels concerts. Aviat tindrem informació sobre els premis. Veniu estudiats i gaudirem d'un vespre amb aquest actor de casa nostra!

 

Més info:

Youtube: Reel

 

Dames de Foc

 

Dames de Foc és un grup format fa més d’una dècada per noies de la Colla dels blancs. Aquest grup ens sorprèn any rere any tot barrejant la dansa, el foc i l’atreviment d’unes piruetes que sorprenen i encandilen el públic cada Festa Major. Les veureu cada Festa Major en un nou espectacle de foc, llums, música i ball al Parc Torras Villà.

 

Més info:

Blancs Granollers

 

bottom of page