top of page

QUI SOM

Som molt conscients de la dificultat d’engegar qualsevol proposta cultural. Les dificultats del context socio-econòmic, la manca de recolzament, la baixa quantitat d’escenaris i de visibilitat, la dificultat d’arribar al públic objectiu i, essencialment, el propi procès creatiu. Com a creadors coneixem com es de dur aprendre una disciplina artística i fer-la pròpia. I com és de dur donar-la a conèixer.

 

Creiem que generar un punt de trobada de diferents creadors i posar en comú experiències és una bona empenta pels que comencen. Creiem que podem generar punts de trobada entre diferents disciplines i crear col·laboracions que, d’una altra manera no podrien donar-se. Tot posant en contacte els actors amb els músics, per exemple, podem generar sinergies que ofereixin noves propostes.

 

Volem ser específics. Tenim els contactes necessaris amb programadors, equips tècnics, mitjans i entitats per tal de poder oferir als artistes les vies de promoció dels seus espectacles. I a més, volem generar escenaris i esdeveniments on poder mostrar què es fa culturalment a Granollers.

 

Som un col·lectiu d'artistes i creadors que hem crescut a Granollers i volem ajudar a la cultura que neix de la nostra ciutat.

CONTACTE

Volem posar en contacte els artistes amb els escenaris, promotors, management, mitjans de comunicació. Coneixem de primera mà les dificultats per obrir-se pas donada la precària situació de la cultura a la nostra societat. Volem ajudar a conèixer i apropar les noves creacions al ciutadà. Contacta amb nosaltres i promovem cultura! 

El missatge s'ha enviat amb èxit!

bottom of page