top of page
Estem molt orgullosos de poder organitzar la última nit del Musik N Viu d'enguany. Tornem a organitzar una de les nits amb un cartell atrevit i innovador!

LOS MAMBO JAMBO

Los Mambo Jambo, una banda instrumental creadora del "So Jambofònic", una barreja salvatge de rock & roll, rhythm & Blues, surf i swing interpretada sota una perspectiva contemporànea. El seu estil és roducte de la conjura dels seus quatre components, figures emblemàtiques de l'escena del rock & roll i el jazz peninsular: Dani Nel·lo (saxo), Dani Baraldés (guitarra), Ivan Kovacevic (contrabaix) y Anton Jarl (batería).

El quartet neix a finals del 2009 a Barcelona. La música instrumental és un llenguatge universal i Los Mambo Jambo s'uneixen amb la vocació de presentar una proposta directa i intemporal, una invitació que conecti amb qualsevol persona a qualsevol lloc del món. A dia d'avui, Los Mambo Jambo tenen publicats tres àlbums i quatre 7", un d'ells en col·laboració amb el cantant dels Estats Units, Barrence Withfield.

Amb vocació internacional, han passejat el “Sonido Jambofónico”  pels escenaris de tota Europa (Noruega, Alemània, UK, Itàlia, Holanda…) i por Mèxic. Part de l'èxit dels seu so rau als seus energètics directes i en un repertori de temes concisos i molt intensos executats amb fe, precissió i entrega. En esència, una comunió d'energies entre banda i públic.

MÉS INFO:

www.losmambojambo.com

MANERO SOUND SYSTEM

 

Manero Sound System és l’espectacle que presenta tota l’essència de la Fundación Tony Manero en format trio. Una sessió de música disco-funk que recull tant els grans clàssics com els remixes de temes de la banda catalana i que combina la sessió de Dj de Miguelito Superstar amb la música en directe de Lalo López a la guitarra i Marçal Muñoz a la obtenint un resultat realment festiu i molt visual.

Cada sessió és diferent, la improvisació és un dels pilars d’aquest sound system, donant lloc a nous passatges i atmosferes cada nit, però sense oblidar el fonamental, fer-nos ballar.
Una experiència plena de referències al cançoner dels Manero, i amb molts homenatges a grans noms de la disco music i reivindicació de figures oblidades del gènere.

MÉS INFO:

http://www.nacionfunk.com/artist/manero-sound-system/

MUSELESS

Portishead o Björk ressorgint de les seves pròpies cendres en un escenari post-nuclear. Uhipotètica unió de Crystal Castles i Holly Herndon. EL revers obscur de Chvrches són algunes des més adients descripcions de Museless.

 

Museless és el pseudònim de Laura Llopart, una artista sabadellenca de vocació multidisciplinària -també es dedica a les arts visuals i acompanya els seus directes amb videoprojeccions- que acaba de lliurar un dels debuts més reveladors d’aquest 2016 en l’àmbit de la música electrònica. “Grey Boy” (2016, Luup Records), un ep conceptual de quatre temes, i la història d’un nen que es dedica a rescatar animals de granja en un futur post-apocalíptic on de vegades ressonen molts dels elements que defineixen el nostre present.

 

El discurs de Museless combina melodies crepusculars, atmosferes desolades i embolcalls onírics amb la mateixa facilitat amb què escurça distàncies entre gèneres com el trip-hop, el pop sintètic, el dream pop o fins i tot el dubstep. El resultat és un registre que abraça misteri, espiritualitat, èxtasi i sensualitat.

MÉS INFO:

http://www.museless.es/

NoPronosticDj

 

Melòman i lligat a la musica des dels 14 anys, les seves sessions van carregades del millor indie, alternative rock, britpop, electro i tota la musica moderna de qualitat independent, nacional i internacional. Habitual els dissabtes a Can60, i a qualsevol festa/local on es vulgui la seva presència musical.

 

Més info:

Facebook

Dames de Foc

 

Dames de Foc és un grup format fa més d’una dècada per noies de la Colla dels blancs. Aquest grup ens sorprèn any rere any tot barrejant la dansa, el foc i l’atreviment d’unes piruetes que sorprenen i encandilen el públic cada Festa Major. Les veureu cada Festa Major en un nou espectacle de foc, llums, música i ball al Parc Torras Villà.

 

Més info:

Blancs Granollers

 

bottom of page